NederlandsEnglishItalianoBrasilPortugueseDeutsch
Ruband BV
Ruband BV
Ruband BV
HomeBedrijfsinfoServiceProductinfoRouteContact
 
       
         
 

Betrouwbaarheid, service en vakmanschap vormen de basis bij Ruband B.V.

In de afgelopen 30 jaar heeft Ruband B.V. een grote vaste klantenkring opgebouwd, zowel in het binnen- als buitenland en is uitgegroeid tot een middelgroot, dynamisch bedrijf. Het totale bedrijfsterrein beslaat een oppervlakte van 10.200 m2 waarvan een groot gedeelte bebouwd is met open loodsen. Per jaar worden door Ruband B.V. circa 100.000 stuks bestel- en vrachtwagenkarkassen ingekocht. Het overgrote deel (90%) hiervan wordt verkocht aan vernieuwingsbedrijven zowel in binnen- en buitenland, het internet- e-mail verkeer vervult hierin een grote rol. Karkassen die niet geschikt zijn voor vernieuwing worden door Ruband B.V. op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd naar recycling bedrijven.

Ruband B.V. is aangesloten bij de VACO (Bedrijfstak - organisatie voor de banden en Wielenbranche), Recytyre (www.recytyre.be) en bij de 'KLN' (Karkassen Logistiek Nederland).

RUBAND B.V. STAAT VOOR VERANTWOORDE INZAMELING VAN GEBRUIKTE BESTEL- EN VRACHTWAGENBANDEN (KARKASSEN) EN VERKOOP VAN KARKASSEN TEN BEHOEVE VAN DE VERNIEUWINGS-INDUSTRIE

VACO - BEM - KLN

 

Ruband B.V.

Ruband B.V.

Ruband B.V.

Ruband B.V.

 
         
info@ruband.nl